Home Ιερών Μητροπόλεων Δώρα και μια "αγκαλιά" χαμόγελα στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Κλινική Ιασώ Παίδων
Πέμπτη, 03 Ιανουάριος 2019 18:47

Δώρα και μια "αγκαλιά" χαμόγελα στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Κλινική Ιασώ Παίδων

Χαμόγελα, δώρα και ευχές μοίρασε ομάδα νέων του Ιερού Ναού Αγίου Στυλιανού Γκύζη στην Παιδιατρική Κλινική Ιασώ Παίδων στο Μαρούσι Αττικής.

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 παιδιά Λυκείου επισκέφθηκαν την Παιδιατρική Κλινική και μοίρασαν δώρα και ευχές για καλή και γρήγορη ανάρρωση σε όλα τα παιδιά που νοσηλεύονται με σκοπό να προσφέρουν λίγη χαρά στα παιδιά που δοκιμάζονται και βρίσκονται αυτές τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων στην κλινική.

Τα παιδιά και οι νέοι μας απέδειξαν εμπράκτως για άλλη μια φορά ότι σε αυτές τις γιορτινές ημέρες, που το μήνυμα της Γεννήσεως Του Θείου Βρέφους είναι ελπιδοφόρο και δίνει νόημα στη ζωή κάθε ανθρώπου, η αγάπη και η αδελφοσύνη είναι αρετές που όλοι πρέπει να έχουμε στην καρδιά μας! Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε η ανθρωπιά δεν έχει πάψει και η βοήθεια στον συνάνθρωπο εκδηλώνεται με διαφόρους τρόπους. Τα παιδιά συνοδεύονταν από Κατηχητές και τον π. Αντώνιο Μπεζαΐτη, υπεύθυνο Ιερέα Νεότητος της Ενορίας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε στην διοίκηση και το ιατρικό προσωπικό της Παιδιατρικής Κλινικής Παίδων Ιασώ για την ευκαιρία που μας έδωσαν να ζήσουμε μια τέτοια εμπειρία ζωής!

Εκ της Ενοριακής Νεανικής Εστίας

Site Created by Pixel Orange