Team

Team

Φέτος, για δεύτερη χρονιά, δημιουργήσαμε και λειτουργούν στον Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης Κοζάνης καλοκαιρινές Κατηχητικές Νεανικές Συνάξεις.
Τα τμήματα των καλοκαιρινών συνάξεων είναι τρία: Δημοτικού, Γυμνασίου και Φοιτητών.
Οι συνάξεις λειτουργούν κάθε Σάββατο για δύο μήνες (Ιούλιο και Αύγουστο) στο πλαίσιο του ενοριακού Νεανικού Κέντρου «Αγία Θεοδώρα» του Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης Κοζάνης. 
Τέλος, ο ιστότοπος του ενοριακού Νεανικού Κέντρου «Αγία Θεοδώρα» του Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης Κοζάνης είναι η εξής: https://panfakatixitiko.blogspot.com/
ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ

Η Ἱερά Μητρόπολις Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανῆς καί Κονίτσης  καί ὁ Δῆμος Κονίτσης συνδιοργανώνουν τριήμερες ἐκδηλώσεις εἰς τιμήν καί μνήμην τοῦ Ὁσίου Παϊσίου τοῦ Ἁγιορείτου.

Πρόγραμμα τῶν τριήμερων ἐκδηλώσεων

imdpk


Την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 και ώρα 8.15 μ.μ. πραγματοποιήθηκε η λιτή Εορτή Λήξης των Κατηχητικών Συνάξεων των παιδιών του Ιδρύματος ΠΑΑΠ (πρώην ΠΙΚΠΑ) Βούλας. Η εορτή πραγματοποιήθηκε ύστερα από γραφτό αίτημα του Υπευθύνου Ιερέως π. Αντωνίου Χρήστου και ειδική άδεια από την διοίκηση του Ιδρύματος, με τήρηση αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων (να είναι οι διοργανωτές πλήρως εμβολιασμένοι και διεξαγωγή selfτεστ ενώπιον εκπροσώπου του ιδρύματος) καθώς με αποστάσεις και μάσκες.  

Οι καλές καιρικές συνθήκες ευνόησαν τους εθελοντές και κυρίως τα ίδια τα παιδιά να προσέλθουν έξω από την αίθουσα της Κατηχητικής Συνάξεως, όπου πραγματοποιήθηκε η λιτή αλλά γεμάτο κέφι εκδήλωσης.

Μετά την προσευχή, ο π. Αντώνιος Χρήστου, στην αρχή καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους (παιδιά, εθελοντές, την  Πρόεδρο κ. Ελένη Κονιδάρη και τα μέλη του Συλλόγου Φίλων του Πίκπα που προσέφεραν το κέρασμα, την κ. Έφη Λαμπροπούλου και κλιμάκιο κυριών του Ερυθρού Σταυρού για την προσφορά των γλυκισμάτων και του σερβιρίσματος καθώς και την Διοίκηση του Ιδρύματος για την άδεια να πραγματοποιηθεί η Εκδήλωση), για την συμμετοχή τους και την συμβολή τους τόσο κατά την σημερινή Εορτή Λήξης αλλά και γενικότερα όλη την Κατηχητική δύσκολη χρονιά γεμάτο διακοπές λόγω Κορονοϊού 2020-2021. Στη συνέχεια κατόπιν αιτήματος των παιδιών μιλήσαμε για το Άγιο Πνεύμα.  Μετά ακολούθησε παιχνίδια και ανέκδοτα.


Ακολούθησαν τραγούδια και χορός από τα παιδιά με τα ηχοσυστήματα του κ. Δημητρίου Καλούπη.  

Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν πίτσα χορηγία του Συλλόγου Φίλοι του ΠΙΚΠΑ. Μετά το κέρασμα και την ολοκλήρωση της επίσκεψης, τα παιδιά επιστράφηκαν πίσω στους θαλάμους τους, χάρις την συμβολή των εθελοντών και μερικών από το προσωπικό του εφημέρευε του Ιδρύματος.  

Δυστυχώς το εορταστικό κλίμα επισκιάστηκε από την θλιβερή είδηση της επιθέσεως στο Δευτεροβάθμιο Συνοδικό Δικαστήριο από Κληρικό και ότι μεταξύ αυτών ήταν και ο Ποιμενάρχης μας κ. Αντώνιος. Ευχόμαστε σε όλους ταχεία ανάρρωση!

Εκ του Ιερού Παρεκκλησίου του Ιδρύματος

 

flyer3

Σεβαστοί πατέρες

Αγαπητά μας παιδιά, νέοι και νέες

Ο Θεός θέλησε, τη λαμπρή αυτή επέτειο των διακοσίων χρόνων από τον ξεσηκωμό του Γένους μας να την περάσουμε με πρωτόγνωρες δυσκολίες, των οποίων τις επιπτώσεις θα αλλάξουν για πολύ καιρό την καθημερινότητα μας.

Προκειμένου να τιμήσει την επέτειο αυτή, η Εκκλησία μας προετοίμαζε σχεδόν επί δέκα έτη γεγονότα κάθε μορφής, έχοντας προγραμματίσει την κορύφωση των εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια του έτους που ήδη διανύουμε.

Κεντρικό γεγονός όλων αυτών των πρωτοβουλιών θα αποτελούσε μια μεγαλειώδης συναυλία 1821 στο Παναθηναϊκό Στάδιο, με συμμετοχή παιδικών & νεανικών εκκλησιαστικών χορωδιών απ όλη την Ελλάδα, Μουσικών συνόλων και Παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων. Η αναγγελία του γεγονότος αυτού είχε ήδη δημοσιοποιηθεί στο επίσημο πρόγραμμα των εορτασμών που δημοσίευσε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος πριν ενάμιση χρόνο.

Είχαν προγραμματιστεί κοινές πρόβες χορωδιών και παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων ανά Περιφέρειες, σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Παρά τις μεγάλες αντιξοότητες, η Ιερά Σύνοδος έκρινε πως η εκδήλωση αυτή πρέπει πάση θυσία να πραγματοποιηθεί, όχι μόνον για να αποτελέσει φόρο τιμής στη θυσία των Πατέρων μας αλλά και να δώσει στη σύγχρονη Ελληνική κοινωνία μία μαρτυρία ιστορικής μνήμης μέσω ενός πρωτοφανούς και λαμπρού καλλιτεχνικού γεγονότος.

Όμως, μέτρα προστασίας κατά του Covid-19 εμπόδισαν όλα τα καλλιτεχνικά σύνολα, όχι μόνο της Eκκλησίας αλλά όλης της ελληνικής κοινωνίας, να πραγματοποιήσουν πρόβες και να παρουσιάσουν παραστάσεις. Μέρος των μέτρων αυτών ισχύουν μέχρι και σήμερα με αβέβαιη την λήξη τους. Για το σκοπό αυτό οι αρμόδιες Συνοδικές Επιτροπές κράτησαν σταθερή του στοχοθεσία της μεγάλης αυτής της συναυλίας αλλάζοντας όμως τη μορφή της. Έτσι, η συναυλία αυτή θα πραγματοποιηθεί χωρίς κοινό -εκτός εάν οι συνθήκες αλλάξουν- και θα βιντεοσκοπηθεί, με σκοπό την τηλεοπτική μετάδοση της και την έκδοση πολυτελούς δωρεάν αναμνηστικού λευκώματος με DVD, ώστε τα παιδιά και οι νέοι της Εκκλησίας, όχι μόνο να γιορτάσουν με αυτό τον τρόπο τη μεγάλη επέτειο αλλά και να αποκτήσουν ένα πολύτιμο ενθύμιο ως παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.

Το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό στάδιο έχει παραχωρηθεί στην Εκκλησία της Ελλάδος για το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου με Γενική πρόβα την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι νέοι της Εκκλησίας που συμμετέχουν στις παιδικές και νεανικές χορωδίες των Ιερών Μητροπόλεων, ενοριών και συνεργαζόμενων φορέων. Θα συμπράξουν κορυφαίοι τραγουδιστές και καλλιτέχνες, ενώ για πρώτη φορά θα παρουσιαστούν τα νεοσύστατα Μουσικά Σύνολα της Εκκλησίας της Ελλάδος (Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής, μικρή συμφωνική ορχήστρα και χορωδία).

Όσοι Υπεύθυνοι ιερείς Νεότητος ή Μαέστροι επιθυμούν να συμμετέχουν οι Παιδικές & Νεανικές χορωδίες τους σε αυτό το μοναδικό γεγονός, πρέπει να συλλέξουν συμμετοχές μέχρι τέλος Ιουνίου για να στείλουν την Αίτηση Συμμετοχής, που επισυνάπτουμε, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. έως 30 Ιουνίου, με τον αριθμό μελών -κατά προσέγγιση- και στη συνέχεια να κάνουν πρόβες από τέλος Αυγούστου ή 1η Σεπτεμβρίου, επάνω στο ηχητικό υλικό της ορχήστρας, που θα έχει ήδη σταλεί.

 

Ελάχιστο όριο μελών κάθε χορωδίας ορίζεται τα 15 μέλη. 

 

Θα στείλουμε τις παρτιτούρες και ανάλογο ηχητικό υλικό, μέσα στον Ιούλιο για να τα μελετήσουν οι Μαέστροι πριν αρχίσουν τις πρόβες.

 

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο 6906489186, κα Χρυσούλα Τσιμούρη, υπεύθυνη συντονισμού χορωδιών.

 p

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ2

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΩΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ EMAIL  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  

ait

Πέμπτη, 27 Μάιος 2021 06:05

ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ!

 

Αξίζουν ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους κατηχητές μας
οι οποίοι, μέσα στη δύσκολη περίοδο που περάσαμε 
λόγω των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον Covid-19, 
κατάφεραν να βρουν διαδικτυακούς τρόπους, 
ώστε να μην σταματήσει η επικοινωνία με τα μέλη των κατηχητικών τους σχολείων
και νεανικών συντροφιών.

Σάς ευχόμαστε ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και προσευχόμαστε
ώστε ο Σεπτέμβριος να μάς βρει υγιείς, δυνατούς και χαρούμενους
ώστε να συνεχίσουμε το όμορφο έργο μας, 
προσφοράς, ελπίδας και αγάπης,
στα παιδιά και τους νέους που έφερε κοντά μας ο Χριστός.

 

ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!
GREEK-EASTER-ΠΑΣΧΑ-3-1280x448


 

church-logo-transparentv3
http://www.ekklisia1821.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

facebook44  twitter-logo instagram2

1ο σποτ της Εκκλησίας της Ελλάδος για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

"ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΕΛΛΟΝ"
v

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ & ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
prog1

 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

 

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ
Δείτε 4 συλλογές κατηχητικών μαθημάτων

Οι τέσσερις Συλλογές περιλαμβάνουν 245 μαθήματα για 138 Αγίους
για να επιλέξετε ανάλογα με την ηλικία των μελών σας.

ττ
Άγιοι που εορτάζουν τους μήνες Σεπτέμβριο, Οκτώβριο & Νοέμβριο

78μαθήματα για 38 Αγίους που εορτάζουν το α' τρίμηνο των κατηχητικών συναντήσεων σας

 
σ
Άγιοι που εορτάζουν τους μήνες Δεκέμβριο, Ιανουάριο & Φεβρουάριο
77 μαθήματα για 42 Αγίους που εορτάζουν το β' τρίμηνο των κατηχητικών συναντήσεων σας
 
ff
Άγιοι που εορτάζουν τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο & Μάϊο
51 μαθήματα για 29 Αγίους που εορτάζουν το γ' τρίμηνο των κατηχητικών συναντήσεων σας
 
ηη
Άγιοι που εορτάζουν τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο & Αύγουστο
39 μαθήματα για 29 Αγίους που εορτάζουν τους καλοκαιρινούς μήνες
 

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ
για παιδιά και εφήβους
www.catichisi.gr

museum

 

Σας προτείνουμε Συλλογές που έχουμε αναρτήσει στην ιστοσελίδα μας:

 

ΣΥΛΛΟΓΗ 1η
ΜΙΚΡΑ ΒΙΒΛΙΑ (mini books) ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ & ΠΡΟΣΕΥΧΩΝ

m

 

ΣΥΛΛΟΓΗ 2η
ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ & ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Μ2
Πατήστε το εικονίδιο για να δείτε τη συλλογή
Περιλαμβάνει 27 σειρές κατηχητικών μαθημάτων
Ευχαριστούμε θερμά τις Ι.Μητροπόλεις που στηρίζουν το έργο μας και μας αποστέλλουν, διαρκώς, νέο κατηχητικό υλικό.
Περιμένουμε και τα δικά σας κατηχητικά μαθήματα στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  

 

ΣΥΛΛΟΓΗ 3η
ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ

Μ4
Πατήστε το εικονίδιο για να δείτε τη συλλογή
Περιλαμβάνει 11 σειρές κατηχητικών μαθημάτων
Ευχαριστούμε θερμά τις Ι.Μητροπόλεις που στηρίζουν το έργο μας και μας αποστέλλουν, διαρκώς, νέο κατηχητικό υλικό. 
Περιμένουμε και τα δικά σας κατηχητικά μαθήματα στο email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  

 

ΣΥΛΛΟΓΗ 4η
ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΑΡΙ

Μ3 
 
ΣΥΛΛΟΓΗ 5η
ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Μ5
 

Τα νέα των κατηχητικών μας σχολείων

Με χαρά περιμένουμε κατηχητικό υλικό

(μαθήματα, τραγούδια, χειροτεχνίες, παιχνίδια, σελίδες ζωγραφικής κλπ), 

καθώς και ειδήσεις και φωτογραφικό υλικό 

από τις δραστηριότητες των κατηχητικών σχολείων σας

στο email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  

28ο μάθημα: ΚΥΡΙΑΚΗ TOY ΠΑΡΑΛΥΤΟΥ

upl58f28a22df67d

 

Αξίζουν ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους κατηχητές μας
οι οποίοι, μέσα στη δύσκολη περίοδο που περάσαμε 
λόγω των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον Covid-19, 
κατάφεραν να βρουν διαδικτυακούς τρόπους, 
ώστε να μην σταματήσει η επικοινωνία με τα μέλη των κατηχητικών τους σχολείων
και νεανικών συντροφιών.

Σάς ευχόμαστε ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και προσευχόμαστε
ώστε ο Σεπτέμβριος να μάς βρει υγιείς, δυνατούς και χαρούμενους
ώστε να συνεχίσουμε το όμορφο έργο μας, 
προσφοράς, ελπίδας και αγάπης,
στα παιδιά και τους νέους που έφερε κοντά μας ο Χριστός.

 

ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!
GREEK-EASTER-ΠΑΣΧΑ-3-1280x448


 

church-logo-transparentv3
http://www.ekklisia1821.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

facebook44  twitter-logo instagram2

1ο σποτ της Εκκλησίας της Ελλάδος για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

"ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΕΛΛΟΝ"
v

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ & ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
prog1

 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ & Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 
Ο ΠΑΡΑΛΥΤΟΣ ΤΗΣ ΒΗΘΕΣΔΑ

1

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 
Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΥΤΟΥ

2

ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΛΥΚΕΙΟΥ 
"ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΟΥΚ ΕΧΩ"
 3
 

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ
Δείτε 4 συλλογές κατηχητικών μαθημάτων

Οι τέσσερις Συλλογές περιλαμβάνουν 245 μαθήματα για 138 Αγίους
για να επιλέξετε ανάλογα με την ηλικία των μελών σας.

ττ
Άγιοι που εορτάζουν τους μήνες Σεπτέμβριο, Οκτώβριο & Νοέμβριο

78μαθήματα για 38 Αγίους που εορτάζουν το α' τρίμηνο των κατηχητικών συναντήσεων σας

 
σ
Άγιοι που εορτάζουν τους μήνες Δεκέμβριο, Ιανουάριο & Φεβρουάριο
77 μαθήματα για 42 Αγίους που εορτάζουν το β' τρίμηνο των κατηχητικών συναντήσεων σας
 
ff
Άγιοι που εορτάζουν τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο & Μάϊο
51 μαθήματα για 29 Αγίους που εορτάζουν το γ' τρίμηνο των κατηχητικών συναντήσεων σας
 
ηη
Άγιοι που εορτάζουν τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο & Αύγουστο
39 μαθήματα για 29 Αγίους που εορτάζουν τους καλοκαιρινούς μήνες
 

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ
για παιδιά και εφήβους
www.catichisi.gr

museum

 

Σας προτείνουμε Συλλογές που έχουμε αναρτήσει στην ιστοσελίδα μας:

 

ΣΥΛΛΟΓΗ 1η
ΜΙΚΡΑ ΒΙΒΛΙΑ (mini books) ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ & ΠΡΟΣΕΥΧΩΝ

m

 

ΣΥΛΛΟΓΗ 2η
ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ & ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Μ2
Πατήστε το εικονίδιο για να δείτε τη συλλογή
Περιλαμβάνει 27 σειρές κατηχητικών μαθημάτων
Ευχαριστούμε θερμά τις Ι.Μητροπόλεις που στηρίζουν το έργο μας και μας αποστέλλουν, διαρκώς, νέο κατηχητικό υλικό.
Περιμένουμε και τα δικά σας κατηχητικά μαθήματα στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  

 

ΣΥΛΛΟΓΗ 3η
ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ

Μ4
Πατήστε το εικονίδιο για να δείτε τη συλλογή
Περιλαμβάνει 11 σειρές κατηχητικών μαθημάτων
Ευχαριστούμε θερμά τις Ι.Μητροπόλεις που στηρίζουν το έργο μας και μας αποστέλλουν, διαρκώς, νέο κατηχητικό υλικό. 
Περιμένουμε και τα δικά σας κατηχητικά μαθήματα στο email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  

 

ΣΥΛΛΟΓΗ 4η
ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΑΡΙ

Μ3 
 
ΣΥΛΛΟΓΗ 5η
ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Μ5
 

Τα νέα των κατηχητικών μας σχολείων

Με χαρά περιμένουμε κατηχητικό υλικό

(μαθήματα, τραγούδια, χειροτεχνίες, παιχνίδια, σελίδες ζωγραφικής κλπ), 

καθώς και ειδήσεις και φωτογραφικό υλικό 

από τις δραστηριότητες των κατηχητικών σχολείων σας

στο email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  

Με χαρά περιμένουμε τις προτάσεις, τα μαθήματα και τις ειδήσεις των κατηχητικών σχολείων σας στο email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!
GREEK-EASTER-ΠΑΣΧΑ-3-1280x448


 

church-logo-transparentv3
http://www.ekklisia1821.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

facebook44  twitter-logo instagram2

Πρώτο σποτ της Εκκλησίας της Ελλάδος για τα 200 χρόνια
από την Ελληνική Επανάσταση
"ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΕΛΛΟΝ"
v
 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ & ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
prog1

 
ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

28o μάθημα: ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΥΤΟΥ

19194

 
Γνωριμία με τους Αγίους της Εκκλησίας μας
Δείτε τέσσερις συλλογές κατηχητικών μαθημάτων
ηη

 

1. ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ Ε' 1-15
27e

ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ 

 ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ θ' 32-42 

27a

 

 2. ΠΡΟΣΕΥΧΗ

"ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ"

27mpr2

"ΑΝΑΣΤΑΣΙΝ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΑΣΑΜΕΝΟΙ"

Αναστασιν-Χριστου-θεασαμενοι 

"
ΑΝΑΣΤΑΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ"

anastas

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ
PR

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
1. Για παιδιά προσχολικής ηλικίας και δημοτικού σχολείου

prosxolikh

2. 
Για εφήβους και νέους
παιδιά μέσης βαθμίδας

 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

2. Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΥΤΟΥ ΤΗΣ ΒΗΘΕΣΔΑ
Ηλία Λιαμή, Δρ. Θεολογίας, αρχισυντάκτη της ιστοσελίδας
paralytoy-640x330

 

"ΕΡΧΟΥ ΚΑΙ ΙΔΕ"
Κατηχητικό βοήθημα Ι.Μ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΠΑΞΩΝ & ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

3. Αθεΐα και νεανικές ψυχές
m26

 

 Κυριακή της Σαμαρείτιδος (30/5/2021) 

4. «ΔΟΣ ΜΟΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΥΔΩΡ»

Ηλία Λιαμή, δρ Θεολογίας, Αρχισυντάκτη της ιστοσελίδας

 

5. Θεός, μοίρα, αναζήτηση, Αλήθεια, πειρασμοί

(Αγία Φωτεινή, η Σαμαρείτιδα και Ισαπόστολος)
27me

"ΕΡΧΟΥ ΚΑΙ ΙΔΕ" Κατηχητικό βοήθημα Ι.Μ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΠΑΞΩΝ & ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 

ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 6/6/2021

KΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΦΛΟΥ

 6. Survivor! Ζωή ή επιβίωση; (Η θεραπεία του εκ γενετής τυφλού) 

28me

 "ΕΡΧΟΥ ΚΑΙ ΙΔΕ"

Κατηχητικό βοήθημα Ι.Μ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΠΑΞΩΝ & ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ  

 

Επιλέξτε από τη Συλλογή Διδακτικών ταινιών για εφήβους
v.e
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΕΣ
TR
 

Επισκεφτείτε το ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ 
της ιστοσελίδας catichisi.gr

 Πατήστε εδώ για να δείτε τις προτάσεις της εβδομάδας για τα παιδιά δημοτικού σχολείου. Ορισμένες από αυτές μπορούν να διαμορφωθούν για εφήβους γυμνασίου-λυκείου. Σχεδιασμός-Επιμέλεια αναρτήσεων: Χρυσούλα Τσιμούρη

 

Με χαρά περιμένουμε τις προτάσεις, τα μαθήματα και τις ειδήσεις των κατηχητικών σχολείων σας στο email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!
GREEK-EASTER-ΠΑΣΧΑ-3-1280x448

 

church-logo-transparentv3
http://www.ekklisia1821.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

facebook44  twitter-logo instagram2

Πρώτο σποτ της Εκκλησίας της Ελλάδος για τα 200 χρόνια
από την Ελληνική Επανάσταση
"ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΕΛΛΟΝ"
v
 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ & ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
prog1

 
ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

28o μάθημα: Κυριακή του παραλύτου

ΧΡΙΣΤΟΣ-ΑΝΕΣΤΗ

 

Γνωριμία με τους Αγίους της Εκκλησίας μας
Δείτε τέσσερις συλλογές κατηχητικών μαθημάτων

ηη

 

1. ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ Ε' 1-15
27e

ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ 

ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ θ' 32-42

27a

 

Ι.Μ.ΒΕΡΟΙΑΣ, ΝΑΟΥΣΗΣ & ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ
2. ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ...
6Μ

 

 3. ΠΡΟΣΕΥΧΗ

"ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ"

27mpr2

"ΑΝΑΣΤΑΣΙΝ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΑΣΑΜΕΝΟΙ"


Αναστασιν-Χριστου-θεασαμενοι

"ΑΝΑΣΤΑΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ"

anastas

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ
PR

 

 ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 23/5/2021

4.Ο παράλυτος της Βηθεσδά
paralytic

Από τα θέματα κατηχητικών συναντήσεων για παιδιά κατωτέρου κατηχητικού σχολείου Ι.Μ.Κερκύρας
"ΚΑΡΠΟΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΛΑΣΙΩΝ: ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΖΩΗ ΜΑΣ"

ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 30/5/2021

KΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΙΔΟΣ

 5.Η ΑΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ, Η ΣΑΜΑΡΕΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΣ"

12K1
"ΕΡΧΟΥ ΚΑΙ ΙΔΕ"-ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Κατηχητικό βοήθημα 2017-18 Ι.Μητροπόλεως Κέρκυρας, Παξών & Διαποντίων νήσων

 samaritan3b

ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 6/6/2021
KΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΦΛΟΥ

 6.  "Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΤΥΦΛΟΥ" 

27b
Από το κατηχητικό βοήθημα για παιδιά προσχολικής ηλικίας και Α' δημοτικού των ΕΚΔΟΣΕΩΝ "ΕΝ ΠΛΩ" 
"ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ" της Κυριακής Τριανταφυλλίδου-Μπαθρέλλου 

H ANΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ (10/6/2021) 

7.Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
28a  28b  28c  28d  28e  28f  28g

 
Η ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ (20/6/2021) 

8. Η ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ
25pr
Θέματα κατηχητικών συναντήσεων για παιδιά προσχολικής ηλικίας Ι.Μ.Πειραιώς
Επιμέλεια θεμάτων: Ματίνα Στούμπου-Αντωνίου

9. ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ

 vithesda   samaritan1  samaritan2   

blind1  blind2

Επιλέξτε ζωγραφιά από τη Συλλογή του ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ Catichisi
z

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
Για παιδιά προσχολικής ηλικίας και δημοτικού σχολείου

prosxolikh

2. 
Για εφήβους και νέους
παιδιά μέσης βαθμίδας

 

10. ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ
Επιλέξτε από τη Συλλογή Διδακτικών ταινιών για παιδιά

v.ch

11. ΤΡΑΓΟΥΔΙ
Επιλέξτε από τη συλλογή τραγουδιών για τα κατηχητικά σχολεία
TR

Επισκεφτείτε το ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ 
της ιστοσελίδας catichisi.gr

 Πατήστε εδώ για να δείτε τις προτάσεις της εβδομάδας για τα παιδιά δημοτικού σχολείου. Ορισμένες από αυτές μπορούν να διαμορφωθούν για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Σχεδιασμός-Επιμέλεια αναρτήσεων: Χρυσούλα Τσιμούρη

Με χαρά περιμένουμε τις προτάσεις, τα μαθήματα και τις ειδήσεις των κατηχητικών σχολείων σας στο email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!
GREEK-EASTER-ΠΑΣΧΑ-3-1280x448

 

church-logo-transparentv3
http://www.ekklisia1821.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

facebook44  twitter-logo instagram2

Πρώτο σποτ της Εκκλησίας της Ελλάδος
για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση
"ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΕΛΛΟΝ"

v 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ & ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
prog1

 
ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

28o μάθημα: Κυριακή του παραλύτου

 

1. ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ Ε' 1-15
27e

ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ 

ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ θ' 32-42

27a

 

Ι.Μ.ΒΕΡΟΙΑΣ, ΝΑΟΥΣΗΣ & ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ
2. ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ...
6Μ

 

3. ΠΡΟΣΕΥΧΗ

"ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ"

27mpr2

"ΑΝΑΣΤΑΣΙΝ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΑΣΑΜΕΝΟΙ"

Αναστασιν-Χριστου-θεασαμενοι

"ΑΝΑΣΤΑΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ"

anastas

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ
PR

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 23/5/2021

4. "ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΘΡΩΠΟ"
Did27
  Did27z
"Από τη διδασκαλία και τα θαύματα του Ιησού"
Κατηχητικό βοήθημα Ι.Μ.Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας

Δείτε τη συλλογή με τα προηγούμενα μαθήματα της σειράς

5. Ο παράλυτος της Βηθεσδά

paralytic

Από τα θέματα κατηχητικών συναντήσεων για παιδιά κατωτέρου κατηχητικού σχολείου Ι.Μ.Κερκύρας
"ΚΑΡΠΟΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΛΑΣΙΩΝ: ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΖΩΗ ΜΑΣ"

ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 30/5/2021
KΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΙΔΟΣ

6. Η μετάνοια - Η Αγία Φωτεινή η Σαμαρείτιδα 

19.vrisko

ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΒΡΙΣΚΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ" 
Γεροντικό και άγιοι (για παιδιά δημοτικού)
Ι.Μ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΠΑΞΩΝ & ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 

7. Η ΑΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ, Η ΣΑΜΑΡΕΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΣ" 

12K1
"ΕΡΧΟΥ ΚΑΙ ΙΔΕ"-ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Κατηχητικό βοήθημα 2017-18 Ι.Μητροπόλεως Κέρκυρας, Παξών & Διαποντίων νήσων

ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 6/6/2021
KΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΦΛΟΥ

8. Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΤΥΦΛΟΥ

zoi.27a  zoi.27adr
zoi27az

"AΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ" Κατηχητικό βοήθημα Ι.Μ.Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας

 H ANΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ (10/6/2021) 

9. "...Ανελήφθης εν δόξη..."

zoi27b  zoi27bdr
zoi27bz

"AΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ" Κατηχητικό βοήθημα Ι.Μ.Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας

10.Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
28a  28b  28c  28d  28e  28f  28g
"
ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ" ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΘΗΣΑΥΡΟΣ / Ι.Μ.ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ & ΑΛΜΥΡΟΥ

Η ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ (20/6/2021) 

11. Η Κάθοδος του Αγίου Πνεύματος

zoi27c  zoi27cdr
zoi27cz

 "AΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ" Κατηχητικό βοήθημα Ι.Μ.Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας

12. Η ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ

25pr
Θέματα κατηχητικών συναντήσεων για παιδιά προσχολικής ηλικίας Ι.Μ.Πειραιώς 
Επιμέλεια θεμάτων: Ματίνα Στούμπου-Αντωνίου

13. "....Και πάλιν ερχόμενον μετά δόξης..."

zoi27d  zoi27ddr
zoi27dz

 "AΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ" Κατηχητικό βοήθημα Ι.Μ.Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας

14. ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ

vithesda   samaritan1  samaritan2 blind1  blind2

Επιλέξτε ζωγραφιά από τη Συλλογή του ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ Catichisi 

z

 

15. Γνωριμία με τους Αγίους της Εκκλησίας μας
Δείτε τέσσερις συλλογές κατηχητικών μαθημάτων

ηη 
 
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
Για παιδιά προσχολικής ηλικίας και δημοτικού σχολείου

prosxolikh

2. 
Για εφήβους και νέους
παιδιά μέσης βαθμίδας
 

16.TΡΑΓΟΥΔΙ

Δείτε τη συλλογή τραγουδιών για τα κατηχητικά σχολεία
TR

 

Επισκεφτείτε το ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ 
της ιστοσελίδας catichisi.gr

 Πατήστε εδώ για να δείτε τις προτάσεις της εβδομάδας για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας. Ορισμένες από αυτές μπορούν να διαμορφωθούν για παιδιά δημοτικού σχολείου. Σχεδιασμός-Επιμέλεια αναρτήσεων: Χρυσούλα Τσιμούρη

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>
Σελίδα 1 από 301
Site Created by Pixel Orange