Team

Team

Την Κυριακή των Αγίων Πάντων, 11 Ιουνίου 2023,  στη πλατεία Σμύρνης του Δήμου Ελληνικού-Αργυρουπόλεως, μετά από αποχή τριών ετών λόγω της Πανδημίας του Κορονοϊού, πραγματοποιήθηκε η 18η κατά σειρά "Γιορτή του Παιδιού", που διοργάνωσε το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ε. Β. Β. και Β.

     Περισσότερες από τέσσερις συνεχόμενες ώρες, εκατοντάδες παιδιά, από ενός έτους μέχρι και φοιτητές, από όλη την Μητρόπολη, αλλά και άλλες περιοχές της Αττικής, συνοδευόμενα από τους γονείς τους,  απασχολήθηκαν δημιουργικά στους 26 σταθμούς-δοκιμασιών. 

Έπαιξαν μπάσκετ, 

κουτσό, 

 

σχοινάκι,  

mini bowling

κρίκους,

 βελάκια,

play-station

 

τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινητάκια, μίνι γκόλφ, 

ερωτήσεις γνώσεων, 

σουτ στο τέρμα, 

τρύπιο τέρμα, 

 

ρακετομαχίες, 

 

διάφορα παιχνίδια στόχων, 

 

και πολλά άλλα, 

 

ενώ τα μικρότερα χοροπήδησαν στα δύο φουσκωτά

 και παρακολούθησαν ωραία βιντεάκια από μεγάλη οθόνη. 

Οι νικητές έλαβαν και αντίστοιχα δώρα.

 

Τα παιδιά και οι γονείς τους, περνώντας και από τα υπόλοιπα 11 περίπτερα, δροσίστηκαν με χυμούς και νερά, έφαγαν παγωτά -δωρεά της εταιρίας Nestle -, 

σουβλάκια, 

 

πίτσες, 

μαλλί της γριάς, ποπ-κορν και λουκουμάδες, 

αλλά και ψυχαγωγήθηκαν με παράσταση θεάτρου σκιών (Καραγκιόζη), 

δύο μικρές θεατρικές παραστάσεις (σκετς),  

 

κινούμενα σχέδια και κινηματογράφο μικρού μήκους, χορευτικά από το παιδικό και το νεανικό τμήμα της Σχολής Εκμαθήσεως Παραδοσιακών Ελληνικών Χορών της Ιεράς Μητροπόλεως και με χορούς από την Κάρυστο και την Άσσηρο Θεσσαλονίκης. 

Υπήρχε όμως και ζωντανή μουσική από νεανικά σχήματα ενοριών της Μητροπόλεως και από το τμήμα «ΜΕΤΑΒΑΣΙΣ» του Μουσικού Σχολείου Αλίμου, υπό την διεύθυνση του Κωνσταντίνου Ασημάκη, που παρουσίασε και ένα μικρό αφιέρωμα στον μακαριστό πλέον Γιάννη Μαρκόπουλο.

 

     Ο Ποιμενάρχης μας κ. Αντώνιος έδωσε δυναμικά το «παρών»  και είχε την ευκαιρία, περνώντας από όλα τα περίπτερα και τον χώρο της Εκδηλώσεως, να έλθει σε άμεση επαφή  με τα παιδιά και τους γονείς , μοιράζοντας και δίδοντας απλόχερα την αγάπη και τις ευχές του.

       Η Γιορτή ολοκληρώθηκε με  σύντομη ομιλία του Σεβασμιωτάτου, ο οποίος ευχαρίστησε κατ’ αρχάς τον Δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρουπόλεως για την παραχώρηση της Πλατείας, τους δύο Συνυπεύθυνους του Γραφείου Νεότητος π. Αντώνιο Χρήστου και Διάκονο Στυλιανό Τζωρτζάκη, που είχαν την ευθύνη, την παρουσίαση και τον συντονισμό και της εφετινής Εκδηλώσεως, όπως επίσης και όλους και όλες τους Κατηχητές και εθελοντές, που βοήθησαν στην άψογη διεξαγωγή και της εφετινής Γιορτής. Ευχαρίστησε επίσης τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην Εκκλησία και τους συνέστησε να βάζουν στην καρδιά των παιδιών τους τον Χριστό.

 

        Έν συνεχεία ο Ποιμενάρχης μας έδωσε ένα βιβλίο ως ευλογία σε όλους τους κατηχητές, τους μουσικούς, τους χορευτές και τους υπόλοιπους εθελοντές, οι  οποίοι συνέβαλαν με κάθε τρόπο στο πολύ ωραίο, ομολογουμένως από όλους, αποτέλεσμα.

Την Εκδήλωση, επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρουπόλεως κ. Γιάννης Κωνσταντάτος και πολλοί Κληρικοί της Μητροπόλεως και  άλλων Μητροπόλεων.

                Εκ του Γραφείου Νεότητος της Ι. Μ. Γλυφάδας, Ε., Β., Β. & Β.

Εκδρομή - λήξη κατηχητικών

                            Κατασκήνωση "Χριστού πηγή", στην Χρυσοπηγή Σερρών 27/5/2023

                            Κατασκήνωση "Χριστού πηγή", στην Χρυσοπηγή Σερρών. 27/5/2023

 Το Σάββατο 27 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε η εκδρομή μας στις Σέρρες. Μια μέρα που μας γέμισε ψυχικά και σωματικά. Μια μέρα όπου μικροί και μεγάλοι γίναμε ένα!

Στις 7.00π.μ. ήμασταν όλοι παρόντες στην πλατεία Ηρώων. Επιβιβαστήκαμε στο λεωφορείο μέσα σε μόλις δέκα λεπτά. Ξεκινήσαμε με τη χάρη του Θεού, κάνοντας την πρωινή προσευχή μας καθ' οδόν.

Πρώτος μας σταθμός το μοναστήρι  του Τιμίου Προδρόμου, στο Ακριτοχώρι Σερρών. Ξεναγηθήκαμε στο μοναστήρι και στον πανέμορφο Ιερό Ναό, έναν ναό διαφορετικό από όλους τους άλλους με τις ολόσωμες εικόνες του τέμπλου! Και όχι μόνο... Η αγάπη και η φιλοξενία των αδελφών ήταν μεγάλη!


 

 Στη συνέχεια, κατευθυνθήκαμε προς την κατασκήνωση της Χρυσοπηγής. Εκεί μας περίμενε ο π. Πρόδρομος. Γρήγορα στήθηκαν οι δύο μεγάλες ομάδες, η κόκκινη και η κίτρινη. Με το σφύριγμα ξεκίνησε το Stratego, γέμισε όλη η κατασκήνωση φωνούλες και χαρούμενα πρόσωπα. Νικήτρια ομάδα δεν είχαμε καθώς στο δεύτερο γύρο βγήκαν ισοπαλία! 

ο

Μετά το παιχνίδι, γεμίσαμε τις μπαταρίες μας με σπιτικό φαγητό, βγήκαμε φωτογραφίες και τα παιδιά παρέλαβαν το ενθύμιό τους, ένα βιβλίο με το βίο και τα θαύματα του Αγίου Ιωάννου του Ρώσου, για τους μικρούς και τους μεγάλους, αφού ήταν και η μνήμη του την ημέρα της εκδρομής.  Στη συνέχεια, η κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων μας αναζωογόνησε με το πράσινο, τη λίμνη, τους καταρράκτες, τα όμορφα γεφυράκια, τις πάπιες... Αλλά και με έναν τονωτικό καφέ για τους συνοδούς μας.

 

Θα έλεγε κανείς, πως φτάσαμε στο τέλος αυτής της εκδρομής, όμως το καλύτερο πάντα το αφήνουμε για το τέλος! 

Η επίσκεψη μας στο ναό του Αγίου Αντωνίου & της Αγίας Μαρίνας ήταν κάτι που κανείς δεν περίμενε. Είχαμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε ένα μνημείο τέχνης του 1700μ.Χ. 

 Εκεί μας περίμενε ο σεβαστός π. Παναγιώτης Κουτσίδης. Αφού μας έδωσε σημαντικές πληροφορίες για το ναό, είχαμε τη χαρά να προσκυνήσουμε την εικόνα της Παναγίας Τριχερούσας, αλλά και ολόκληρο το άφθαρτο χέρι της Αγίας Μαρίνας που ευωδίαζε! 

 

 
Με τις ευλογίες λοιπόν του Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου, του Αγίου Αντωνίου του Μεγάλου, της Αγίας Μαρίνας αλλά και του Αγίου Ιωάννου του Ρώσου που ήταν η μνήμη του, πήραμε το δρόμο της επιστροφής για τον Πολύγυρο. 

Η  διαδρομή της επιστροφής μας φάνηκε  πολύ σύντομη, αφού έγιναν και τα αποκαλυπτήρια του καθιερωμένου, πλέον, παιχνιδιού μας, Φύλακας Άγγελος! 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στο παιχνίδι έλαβαν μέρος όχι μόνο τα κατηχητόπουλά μας, αλλά και οι συνοδοί με τους κατηχητές. Ένα παιχνίδι όχι όπως όλα τα άλλα, ανταγωνισμού, αλλά ένα παιχνίδι που συσφίγγει τις σχέσεις, δημιουργεί νέες φιλίες και νέους δεσμούς μεταξύ των παιδιών, οικογενειών, γειτόνων, συναδέλφων κ.ά. 

Στην συνέχεια κάναμε το Απόδειπνο και τέλος μικροί - μεγάλοι μίλησαν στο μικρόφωνο δίνοντας το δικό τους μήνυμα (εντυπώσεις της χρονιάς και της εκδρομής) για το κατηχητικό σχολείο μας. 

Να είμαστε όλοι γεροί, να περάσουμε ένα όμορφο καλοκαίρι κοντά στο Χριστό, να κρατήσουμε στη μνήμη μας, όλα αυτά που ζήσαμε και να μας αξιώσει ο Πανάγαθος Θεός, να συναντηθούμε και πάλι τον Οκτώβριο με νέες δράσεις και νέες πνευματικές εμπειρίες! 

                                                               Καλό καλοκαίρι!!! 


 Υ. Γ. Να ευχαριστήσουμε θερμά τον κύριο Νίκο Παπαπαναγιώτου για την κάλυψη με το drone αλλά και τη σύζυγο κυρία Εύη Μαστοράκη για τις υπέροχες φωτογραφίες. Καθώς και την κ. Αγγελική Γιάνκο. 

 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

 

Σ τ η ν      κ ο ν ι τ σ α

Αὐτὴν τήν Κυριακή, 28 Μαΐου 2023  καί ὥρα 9:00 - 10:00 τὸ πρωΐ,  

στὸ Παρεκκλήσιο τοῦ  Ἁγίου Γεωργίου (κάτω ἀπὸ τὸν Ἱ. Ναὸ τοῦ Ἁγίου Κοσμᾶ Κονίτσης), 

θὰ τελεσθεῖ Θεία Λειτουργίαεἰδικὰ γιὰ τὰ παιδιὰ τῶν Σχολείων τῆς Πόλης μας. 

Εἶναι μιὰ εὐκαιρία γιὰ ὅσους ἐπιθυμοῦν,  ἀφοῦ προετοιμαστοῦν, νὰ κοινωνήσουν. 

Θὰ ἐπακολουθήσει μικρὴ δεξίωση,  κάποιες προβολές καὶ ἀρκετὸ παιχνίδι στὴν «ΠνευματικὴΣτέγη».

 

ΣΤΟΝ  ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟ

 Αὐτὸ τὸ Σάββατο, 27 Μαΐου 2023 στὶς 1:00 τὸ μεσημέρι στὴν Αἴθουσα τῆς Ἐνορίας τοῦ Ἁγ. Παντελεήμονος Παρακαλάμου  θὰ παρουσιασθεῖ ἕνα μουσικὸ πρόγραμμα ἀπὸ τὰ παιδιὰ τῶν Κατηχητικῶν τοῦ Παρακαλάμου, τοῦ Δελβινακίου καὶ τῶν Δολιανῶν, ἐπὶ τῇ λήξει τῶν Κατηχητικῶν Συνάξεων. 

Ἐπιπλέον θὰ παρουσιασθοῦν κάποιες προβολὲς σχετικὰ μὲ τὶς δραστηριότητες τῆς φετινῆς Κατηχητικῆς χρονιᾶς, καθὼς καὶ ἕνα βίντεο ἀπὸ τὴν Κατασκήνωσή μας στὴν Γκούρα. 

Καὶ στὶς δύο ἐκδηλώσεις στὴν Κόνιτσα καὶ στὸν Παρακάλαμοθὰ δοθοῦν τὰ ἐνθύμια στὰ παιδιὰ τῶν Κατηχητικῶν Συνάξεων, καθὼς καὶ οἱ βραβεύσεις στοὺς διαγωνισμούς.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ

Θερμὲς εὐχαριστίες ὀφείλονται στὶς καλές μας τὶς κυρίες ποὺ ἑτοίμασαν γιὰ τὰ παιδιὰ γλυκίσματακαὶ... τερψιλαρύγγια ποὺ θὰ δοθοῦν καὶ στὶς δύο ἐκδηλώσεις.

Το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Μαΐου 2023,  στο Κλειστό Γυμναστήριο της Βάρης, διεξήχθηκαν 5 τελικοί  του Αθλητικού Οργανισμού «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ» της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β.! Οι δύο τελικοί (ανδρών και γυναικών) αφορούσαν το Γ΄ Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης και του Θ΄ Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης.

 

Συγκεκριμένα το Σάββατο 6 Ιουνίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν δύο  αγώνες που αφορούσαν την Πετοσφαίριση (Βόλεϋ) :

α) Στις 6:00 μ.μ. ένας τελικός Γυναικών μεταξύ των Ενοριών Κοίμηση Δικηγορικών Γλυφάδας- Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας με νικήτρια  ομάδα την Ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας (0-2 στα σετ).

 

β) στις 7:15 μ.μ. ένας τελικός Ανδρών μεταξύ των Ενοριών: Κοίμηση Δικηγορικών Γλυφάδας-Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας, με νικήτρια την Ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών με ανατροπή στο τέλος (3-2 στα σετ).

 

και γ) στις 8:15 μ.μ. ένας τελικός Ανδρών Καλαθοσφαίρισης μεταξύ των Ενοριών: Κοίμηση Δικηγορικών Γλυφάδας σε συνεργασία με την Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας (μεικτή ομάδα) εναντίον της Ενορίας Προφήτη Ηλία Κόρμπι Βάρης, με νικήτρια του Προφήτη Ηλία με ανατρόπη στο τέλος με τρίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα

 

Στη συνέχεια έγιναν οι απονομές των μεταλλίων και των Κυπέλλων  από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Αντώνιο και τον Δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ. Γρηγόριο Κωνσταντέλλο οι οποίοι απέδωσαν τα εύσημα σε όλους τους αθλητές και των δύο φύλων οι οποίοι αγωνίστηκαν με το πνεύμα της καλής άμιλλας σε αθλητικά πλαίσια και με τον απαραίτητο σεβασμό και αγάπη μεταξύ των μελών των ομάδων.

 

Στο τέλος σε όλους τους συμμετέχοντες αλλά και σε φιλάθλους περίμεναν και απόλαυσαν δροσιστικές γρανίτες και χυμούς.

Την επόμενη μέρα Κυριακή 7 Μαΐου, στο ίδιο γήπεδο στην Καλαθοσφαίριση είχαμε δύο τελικούς μεταξύ των Ενοριών Αγίου Παντελεήμονος Γλυφάδας και του Προφήτη Ηλία Κόρμπι Βάρης. Αναλυτικότερα :

 

 

α) Στις 7:45 μ.μ. πραγματοποιήθηκε ένας τελικός Καλαθοσφαίρισης αγοριών Δημοτικού με νικήτρια την ομάδα του Προφήτη Ηλία.

 

και β) στις 8:45 μ.μ. ένας τελικός αγοριών Καλαθοσφαίρισης Γυμνασίου με νικήτρια την Ομάδα του Αγίου Παντελεήμονος Γλυφάδας.Και οι δύο αυτές αναμετρήσεις έγιναν σε αθλητικά πλαίσια, με ωραίο θέαμα, εναλλαγές στο σκορ και πολύ κλειστές και δυνατές άμυνες κάτι που δικαιολογεί την σχετικά χαμηλή παραγωγικότητα σε πόντους στα παιχνίδια.

Στο τέλος των αγώνων τις Απονομές των Μεταλλίων και των Κυπέλλων έκανε ο Εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Αντωνίου και Υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητος και του Αθλητικού Οργανισμού π. Αντώνιος Χρήστου και το μέλος της Επιτροπής Νεότητος π. Αρσένιος Τζαμουζάκης Στο τέλος της βραδιάς, όλοι οι αθλητές και αρκετοί φίλαθλοί, γεύτηκαν, προσφορά της Μητροπόλεως γευστικά χοιρινά σουβλάκια και αναψυκτικά.

 

 

Επόμενοι Αθλητικοί αγώνες της Ιεράς Μητροπόλεως είναι στις 28 Μαΐου 2023 στο 6ο Ανοιχτό Γυμναστήριο Γλυφάδας και αφορούν τον Στίβο και σε εξέλιξη είναι οι αγώνες πρωταθλήματος ποδοσφαίρου όπου  ολοκληρώνονται οι τελευταίες αγωνιστικές και θα γίνουν την ίδια μέρα και οι απονομές μαζί με τον Στίβο.

Εκ του Αθλητικού Οργανισμού της Ιεράς Μητροπόλεως

 

 ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
19194
 
 

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ & Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Η ΑΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ Η ΣΑΜΑΡΕΙΤΙΔΑ
& ανάλυση ευαγγελικών αναγνωσμάτων μέχρι την Πεντηκοστή

ψ
 

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΙΔΑΣ
& ανάλυση ευαγγελικών αναγνωσμάτων μέχρι την Πεντηκοστή

β

 

ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΛΥΚΕΙΟΥ

"ΔΟΣ ΜΟΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΥΔΩΡ"

ω

 

"ΜΙΚΡΑΣΙΑ: Όσο σε θυμάμαι, ζεις!" 
ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Συνοδική Επιτροπή Χριστιανικής Αγωγής της Νεότητος
Συνοδική Υποεπιτροπή Καλλιτεχνικών εκδηλώσεων
Ιστορική εκδήλωση στο Παναθηναϊκό Στάδιο για την επέτειο των 100 χρόνων
από την Μικρασιατική καταστροφή
8 Οκτωβρίου 2022
1
DSC08633
DSC100026
Δείτε αφιέρωμα για την εκδήλωση και φωτογραφικό υλικό

 

"ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ"
Παναθηναϊκό Στάδιο 
11/09/2021
ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Συνοδική Επιτροπή Χριστιανικής Αγωγής της Νεότητος
Συνοδική Υποεπιτροπή Καλλιτεχνικών εκδηλώσεων

"Για την Πίστη και τη Λευτεριά" - Συναυλία στο Παναθηναϊκό Στάδιο 11/09/2021
Δείτε το αφιέρωμα για την εκδήλωση
Δείτε φωτογραφικό υλικό

 

ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ

DSC9945.jpg-nggid041423-ngg0dyn-800x600x100-00f0w010c010r110f110r010t010

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ 10η ΕΚΘΕΣΗ ΑΦΙΣΑΣ

Θέμα: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΑΡΧ

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ 9η ΕΚΘΕΣΗ ΑΦΙΣΑΣ
και λοιπού έντυπου επικοινωνιακού υλικού

των Ι.Μητροπόλεων και ενοριών
showroom-art-gallery-empty-museum-room-interior-vector-26578478
Έναρξη λειτουργίας κατηχητικών σχολείων και Νεανικών συντροφιών 2022-2023

 

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ
για παιδιά και εφήβους
www.catichisi.gr

museum

Σας προτείνουμε Συλλογές που έχουμε αναρτήσει στην ιστοσελίδα μας

 

ΣΥΛΛΟΓΗ 1η
ΜΙΚΡΑ ΒΙΒΛΙΑ (mini books) ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ & ΠΡΟΣΕΥΧΩΝ

m

 

ΣΥΛΛΟΓΗ 2η
ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ & ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Μ2
Πατήστε το εικονίδιο για να δείτε τη συλλογή
Περιλαμβάνει 27 σειρές κατηχητικών μαθημάτων
Ευχαριστούμε θερμά τις Ι.Μητροπόλεις που στηρίζουν το έργο μας και μας αποστέλλουν, διαρκώς, νέο κατηχητικό υλικό.
Περιμένουμε και τα δικά σας κατηχητικά μαθήματα στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  

 

ΣΥΛΛΟΓΗ 3η
ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ

Μ4
Πατήστε το εικονίδιο για να δείτε τη συλλογή
Περιλαμβάνει 11 σειρές κατηχητικών μαθημάτων
Ευχαριστούμε θερμά τις Ι.Μητροπόλεις που στηρίζουν το έργο μας και μας αποστέλλουν, διαρκώς, νέο κατηχητικό υλικό. 
Περιμένουμε και τα δικά σας κατηχητικά μαθήματα στο email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  

 
 

ΣΥΛΛΟΓΗ 4η
ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΑΡΙ

Μ3 
 
ΣΥΛΛΟΓΗ 5η
ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Μ5
 

Τα νέα των κατηχητικών μας σχολείων

Με χαρά περιμένουμε κατηχητικό υλικό

(μαθήματα, τραγούδια, χειροτεχνίες, παιχνίδια, σελίδες ζωγραφικής κλπ), 

καθώς και ειδήσεις και φωτογραφικό υλικό 

από τις δραστηριότητες των κατηχητικών σχολείων σας

στο email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  

 ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
19194
 

ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ

11η ΕΚΘΕΣΗ ΑΦΙΣΑΣ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Θέμα: ΜΕΓΑΛΟΒΔΟΜΑΔΙΑΤΙΚΕΣ & ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
των Κατηχητικών σχολείων & Νεανικών συντροφιών 2023
showroom-art-gallery-empty-museum-room-interior-vector-26578478
"Ένα πολύχρωμο παζλ με σχήματα, εικόνες, ...
αγάπη, χαρά, ενδιαφέρον, προσφορά, θυσία ..."

Περιμένουμε να μας στείλετε αφίσες και φωτογραφίες εκδηλώσεων & δραστηριοτήτων των κατηχητικών σχολείων και νεανικών συντροφιών σας, για να τις αναρτήσουμε στο ψηφιακό μουσείο μας.

Email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  

 

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ & Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΟΙ ΜΥΡΟΦΟΡΕΣ

 1
 

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΜΥΡΟΦΟΡΩΝ

2 

 

ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΛΥΚΕΙΟΥ

ΟΙ ΜΥΡΟΦΟΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

 3

 

"ΜΙΚΡΑΣΙΑ: Όσο σε θυμάμαι, ζεις!" 
ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Συνοδική Επιτροπή Χριστιανικής Αγωγής της Νεότητος
Συνοδική Υποεπιτροπή Καλλιτεχνικών εκδηλώσεων
Ιστορική εκδήλωση στο Παναθηναϊκό Στάδιο για την επέτειο των 100 χρόνων
από την Μικρασιατική καταστροφή
8 Οκτωβρίου 2022
1
DSC08633
DSC100026
Δείτε αφιέρωμα για την εκδήλωση και φωτογραφικό υλικό

 

"ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ"
Παναθηναϊκό Στάδιο 
11/09/2021
ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Συνοδική Επιτροπή Χριστιανικής Αγωγής της Νεότητος
Συνοδική Υποεπιτροπή Καλλιτεχνικών εκδηλώσεων

"Για την Πίστη και τη Λευτεριά" - Συναυλία στο Παναθηναϊκό Στάδιο 11/09/2021
Δείτε το αφιέρωμα για την εκδήλωση
Δείτε φωτογραφικό υλικό

 

ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ

DSC9945.jpg-nggid041423-ngg0dyn-800x600x100-00f0w010c010r110f110r010t010

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ 10η ΕΚΘΕΣΗ ΑΦΙΣΑΣ

Θέμα: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΑΡΧ

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ 9η ΕΚΘΕΣΗ ΑΦΙΣΑΣ
και λοιπού έντυπου επικοινωνιακού υλικού

των Ι.Μητροπόλεων και ενοριών
showroom-art-gallery-empty-museum-room-interior-vector-26578478
Έναρξη λειτουργίας κατηχητικών σχολείων και Νεανικών συντροφιών 2022-2023

 

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ
για παιδιά και εφήβους
www.catichisi.gr

museum

Σας προτείνουμε Συλλογές που έχουμε αναρτήσει στην ιστοσελίδα μας

 

ΣΥΛΛΟΓΗ 1η
ΜΙΚΡΑ ΒΙΒΛΙΑ (mini books) ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ & ΠΡΟΣΕΥΧΩΝ

m

 

ΣΥΛΛΟΓΗ 2η
ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ & ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Μ2
Πατήστε το εικονίδιο για να δείτε τη συλλογή
Περιλαμβάνει 27 σειρές κατηχητικών μαθημάτων
Ευχαριστούμε θερμά τις Ι.Μητροπόλεις που στηρίζουν το έργο μας και μας αποστέλλουν, διαρκώς, νέο κατηχητικό υλικό.
Περιμένουμε και τα δικά σας κατηχητικά μαθήματα στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  

 

ΣΥΛΛΟΓΗ 3η
ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ

Μ4
Πατήστε το εικονίδιο για να δείτε τη συλλογή
Περιλαμβάνει 11 σειρές κατηχητικών μαθημάτων
Ευχαριστούμε θερμά τις Ι.Μητροπόλεις που στηρίζουν το έργο μας και μας αποστέλλουν, διαρκώς, νέο κατηχητικό υλικό. 
Περιμένουμε και τα δικά σας κατηχητικά μαθήματα στο email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  

 
 

ΣΥΛΛΟΓΗ 4η
ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΑΡΙ

Μ3 
 
ΣΥΛΛΟΓΗ 5η
ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Μ5
 

Τα νέα των κατηχητικών μας σχολείων

Με χαρά περιμένουμε κατηχητικό υλικό

(μαθήματα, τραγούδια, χειροτεχνίες, παιχνίδια, σελίδες ζωγραφικής κλπ), 

καθώς και ειδήσεις και φωτογραφικό υλικό 

από τις δραστηριότητες των κατηχητικών σχολείων σας

στο email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  

ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ & ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

 

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

 Περιλαμβάνει κατηχητικά μαθήματα διαφόρων βαθμίδων, άρθρα για κατάρτιση των στελεχών, ύμνους, σελίδες ζωγραφικής, ιδέες για χειροτεχνίες. 


Πατήστε εδώ για να δείτε το αφιέρωμα

 Περιμένουμε και τις δικές σας προτάσεις (άρθρα, ὐμνοι, κατηχητικά μαθήματα για τη Μεγάλη εβδομάδα, έθιμα, ιδέες χειροτεχνίας & ζωγραφικής κλπ) στο email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  
Θα αποτελέσει σημαντικό βοήθημα για τους κατηχητές των ενοριών των Ι.Μητροπόλεων.

 

ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ

11η ΕΚΘΕΣΗ ΑΦΙΣΑΣ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Θέμα: ΜΕΓΑΛΟΒΔΟΜΑΔΙΑΤΙΚΕΣ & ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
των Κατηχητικών σχολείων & Νεανικών συντροφιών 2023
showroom-art-gallery-empty-museum-room-interior-vector-26578478
"Ένα πολύχρωμο παζλ με σχήματα, εικόνες, ...
αγάπη, χαρά, ενδιαφέρον, προσφορά, θυσία ..."

Περιμένουμε να μας στείλετε αφίσες και φωτογραφίες εκδηλώσεων & δραστηριοτήτων των κατηχητικών σχολείων και νεανικών συντροφιών σας, για να τις αναρτήσουμε στο ψηφιακό μουσείο μας.

Email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  

 

 ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Ηλία Λιαμή, δρ Θεολογίας, αρχισυντάκτη της ιστοσελίδας

ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ
1

"ΜΕΓΑΛΟΒΔΟΜΑΔΑ! ΤΙ ΚΡΑΤΑΩ;"

3

 

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ & Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

2 
 

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

 4

 

ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΛΥΚΕΙΟΥ

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ

5 

 

"ΜΙΚΡΑΣΙΑ: Όσο σε θυμάμαι, ζεις!" 
ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Συνοδική Επιτροπή Χριστιανικής Αγωγής της Νεότητος
Συνοδική Υποεπιτροπή Καλλιτεχνικών εκδηλώσεων
Ιστορική εκδήλωση στο Παναθηναϊκό Στάδιο για την επέτειο των 100 χρόνων
από την Μικρασιατική καταστροφή
8 Οκτωβρίου 2022
1
DSC08633
DSC100026
Δείτε αφιέρωμα για την εκδήλωση και φωτογραφικό υλικό

 

"ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ"
Παναθηναϊκό Στάδιο 
11/09/2021
ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Συνοδική Επιτροπή Χριστιανικής Αγωγής της Νεότητος
Συνοδική Υποεπιτροπή Καλλιτεχνικών εκδηλώσεων

"Για την Πίστη και τη Λευτεριά" - Συναυλία στο Παναθηναϊκό Στάδιο 11/09/2021
Δείτε το αφιέρωμα για την εκδήλωση
Δείτε φωτογραφικό υλικό

 

ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ

DSC9945.jpg-nggid041423-ngg0dyn-800x600x100-00f0w010c010r110f110r010t010

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ 10η ΕΚΘΕΣΗ ΑΦΙΣΑΣ

Θέμα: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΑΡΧ

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ 9η ΕΚΘΕΣΗ ΑΦΙΣΑΣ
και λοιπού έντυπου επικοινωνιακού υλικού

των Ι.Μητροπόλεων και ενοριών
showroom-art-gallery-empty-museum-room-interior-vector-26578478
Έναρξη λειτουργίας κατηχητικών σχολείων και Νεανικών συντροφιών 2022-2023

 

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ
για παιδιά και εφήβους
www.catichisi.gr

museum

Σας προτείνουμε Συλλογές που έχουμε αναρτήσει στην ιστοσελίδα μας

 

ΣΥΛΛΟΓΗ 1η
ΜΙΚΡΑ ΒΙΒΛΙΑ (mini books) ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ & ΠΡΟΣΕΥΧΩΝ

m

 

ΣΥΛΛΟΓΗ 2η
ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ & ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Μ2
Πατήστε το εικονίδιο για να δείτε τη συλλογή
Περιλαμβάνει 27 σειρές κατηχητικών μαθημάτων
Ευχαριστούμε θερμά τις Ι.Μητροπόλεις που στηρίζουν το έργο μας και μας αποστέλλουν, διαρκώς, νέο κατηχητικό υλικό.
Περιμένουμε και τα δικά σας κατηχητικά μαθήματα στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  

 

ΣΥΛΛΟΓΗ 3η
ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ

Μ4
Πατήστε το εικονίδιο για να δείτε τη συλλογή
Περιλαμβάνει 11 σειρές κατηχητικών μαθημάτων
Ευχαριστούμε θερμά τις Ι.Μητροπόλεις που στηρίζουν το έργο μας και μας αποστέλλουν, διαρκώς, νέο κατηχητικό υλικό. 
Περιμένουμε και τα δικά σας κατηχητικά μαθήματα στο email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  

 
 

ΣΥΛΛΟΓΗ 4η
ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΑΡΙ

Μ3 
 
ΣΥΛΛΟΓΗ 5η
ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Μ5
 

Τα νέα των κατηχητικών μας σχολείων

Με χαρά περιμένουμε κατηχητικό υλικό

(μαθήματα, τραγούδια, χειροτεχνίες, παιχνίδια, σελίδες ζωγραφικής κλπ), 

καθώς και ειδήσεις και φωτογραφικό υλικό 

από τις δραστηριότητες των κατηχητικών σχολείων σας

στο email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  

 ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Ηλία Λιαμή, δρ Θεολογίας, αρχισυντάκτη της ιστοσελίδας

"ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΚΥΡΙΕ"
5

"ΠΙΣΤΕΥΩ, ΚΥΡΙΕ· ΓΙΑΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΜΟΥ"

4

 

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ & Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

1 
 

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Η ΠΙΣΤΗ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ

 2

 

ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΛΥΚΕΙΟΥ

"ΠΙΣΤΕΥΩ, ΚΥΡΙΕ' ΓΙΑΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΜΟΥ"

3

 

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

 Περιλαμβάνει κατηχητικά μαθήματα διαφόρων βαθμίδων, άρθρα για κατάρτιση των στελεχών, ύμνους, σελίδες ζωγραφικής, ιδέες για χειροτεχνίες. 


Πατήστε εδώ για να δείτε το αφιέρωμα

 Περιμένουμε και τις δικές σας προτάσεις (άρθρα, ὐμνοι, κατηχητικά μαθήματα για τη Μεγάλη εβδομάδα, έθιμα, ιδέες χειροτεχνίας & ζωγραφικής κλπ) στο email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  Θα αποτελέσει σημαντικό βοήθημα για τους κατηχητές και τους καλλιτεχνικούς υπευθύνους των ενοριών των Ι.Μητροπόλεων.

 

"ΜΙΚΡΑΣΙΑ: Όσο σε θυμάμαι, ζεις!" 
ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Συνοδική Επιτροπή Χριστιανικής Αγωγής της Νεότητος
Συνοδική Υποεπιτροπή Καλλιτεχνικών εκδηλώσεων
Ιστορική εκδήλωση στο Παναθηναϊκό Στάδιο για την επέτειο των 100 χρόνων
από την Μικρασιατική καταστροφή
8 Οκτωβρίου 2022
1
DSC08633
DSC100026
Δείτε αφιέρωμα για την εκδήλωση και φωτογραφικό υλικό

 

"ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ"
Παναθηναϊκό Στάδιο 
11/09/2021
ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Συνοδική Επιτροπή Χριστιανικής Αγωγής της Νεότητος
Συνοδική Υποεπιτροπή Καλλιτεχνικών εκδηλώσεων

"Για την Πίστη και τη Λευτεριά" - Συναυλία στο Παναθηναϊκό Στάδιο 11/09/2021
Δείτε το αφιέρωμα για την εκδήλωση
Δείτε φωτογραφικό υλικό

 

ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ

DSC9945.jpg-nggid041423-ngg0dyn-800x600x100-00f0w010c010r110f110r010t010

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ 10η ΕΚΘΕΣΗ ΑΦΙΣΑΣ

Θέμα: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΑΡΧ

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ 9η ΕΚΘΕΣΗ ΑΦΙΣΑΣ
και λοιπού έντυπου επικοινωνιακού υλικού

των Ι.Μητροπόλεων και ενοριών
showroom-art-gallery-empty-museum-room-interior-vector-26578478
Έναρξη λειτουργίας κατηχητικών σχολείων και Νεανικών συντροφιών 2022-2023

 

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ
για παιδιά και εφήβους
www.catichisi.gr

museum

Σας προτείνουμε Συλλογές που έχουμε αναρτήσει στην ιστοσελίδα μας

 

ΣΥΛΛΟΓΗ 1η
ΜΙΚΡΑ ΒΙΒΛΙΑ (mini books) ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ & ΠΡΟΣΕΥΧΩΝ

m

 

ΣΥΛΛΟΓΗ 2η
ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ & ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Μ2
Πατήστε το εικονίδιο για να δείτε τη συλλογή
Περιλαμβάνει 27 σειρές κατηχητικών μαθημάτων
Ευχαριστούμε θερμά τις Ι.Μητροπόλεις που στηρίζουν το έργο μας και μας αποστέλλουν, διαρκώς, νέο κατηχητικό υλικό.
Περιμένουμε και τα δικά σας κατηχητικά μαθήματα στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  

 

ΣΥΛΛΟΓΗ 3η
ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ

Μ4
Πατήστε το εικονίδιο για να δείτε τη συλλογή
Περιλαμβάνει 11 σειρές κατηχητικών μαθημάτων
Ευχαριστούμε θερμά τις Ι.Μητροπόλεις που στηρίζουν το έργο μας και μας αποστέλλουν, διαρκώς, νέο κατηχητικό υλικό. 
Περιμένουμε και τα δικά σας κατηχητικά μαθήματα στο email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  

 
 

ΣΥΛΛΟΓΗ 4η
ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΑΡΙ

Μ3 
 
ΣΥΛΛΟΓΗ 5η
ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Μ5
 

Τα νέα των κατηχητικών μας σχολείων

Με χαρά περιμένουμε κατηχητικό υλικό

(μαθήματα, τραγούδια, χειροτεχνίες, παιχνίδια, σελίδες ζωγραφικής κλπ), 

καθώς και ειδήσεις και φωτογραφικό υλικό 

από τις δραστηριότητες των κατηχητικών σχολείων σας

στο email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>
Σελίδα 1 από 229
Site Created by Pixel Orange